Wanneer is er eens een kinderschoenen sale?

Door het enthousiasme waarmee wij van Borgers Mode blogs de wereld in slingeren en de hoeveelheid berichten die we op onze sociale kanalen plaatsen, zien steeds meer mensen in de modewereld ons als autoriteit. Steeds vaker krijgen we dan ook mails, direct messages en andere berichten binnen. Van meerdere mensen hebben we vragen gekregen over kinderschoenen sale. Want: alle schoenen zijn wel eens in de aanbiedingen, maar een kinderschoenen sale? Vergeet het maar.

Geen kinderschoenen sale?

Is het echt zo dat er nooit ergens een kinderschoenen sale is? Ongetwijfeld dat er verkopers van schoenen zijn die er wel eens aanbiedingen uitgooien als het neerkomt op de verkoop van schoenen. Maar eerlijk is eerlijk: bij veel winkeliers is dat niet het geval. Sterker: in 9 van de 10 gevallen is het zo dat kinderschoenen tegen de verkoopprijs of net onder dat bedrag verkocht worden.

Waarom niet?

Wat is de reden dat er op het gebied van kinderschoenen eigenlijk nooit een aanbieding is? Dat heeft er enerzijds mee te maken dat kinderschoenen toch wel verkocht worden. Bij de schoenen van volwassenen zijn er veel meer alternatieven als iemand een paar schoenen te duur vindt. Dat ligt net wat anders bij de schoenen voor kinderen. Qua aanbod van kinderschoenen is er veel minder keus. Een tweede reden voor het gebrek aan aanbiedingen van kinderschoenen is het feit dat er over het algemeen ook veel minder vraag is naar kinderschoenen. Voor verkopers is het dan niet zo snel aantrekkelijk om dit type schoen in prijs te verlagen. Bij aanbiedingen gaat het er bij een winkelier namelijk om dat er veel producten verkocht worden, zodat hij of zij alsnog aan een leuke winstmarge komt (‘de som der grote getallen’). Wil je weten of er op dit moment nog een kinderschoenen sale is? Zoek dan even snel op het internet.