Superdry, eigenzinnige musthaves!

Superdry is in 2003 opgericht door Julian Dunkerton en James Holder, wie nog steeds de drijvende krachten achter het merk zijn. Luxe details en hoogwaardige kwaliteit materialen kenmerken dit Brits mode succesverhaal. Superdry is gebaseerd en geïnspireerd op Japanse invloeden en Amerikaanse vintage sportkleding en dit geeft ook de kracht om te blijven groeien.

Superdry values

Nog steeds zijn kwaliteit, waarde en design de grootste drijfveren achter het immens succesvolle merk. Superdry heeft zich ontwikkeld tot een van de meest uiteenlopende Britse lifestyle merken met een wereldwijd bereik. Het merk profileert zich graag als een spannend mode merk dat het Amerikaanse vintage gevoel combineert met Japanse graphics en Britse stijl. De kleding is ultracomfortabel met opvallende details en sprekende logo’s.

Superdry collectie

Met een brede collectie mannenmode, o.a. bestaande uit stijlvolle polo’s, stoere T-shirts en heerlijk comfortabele sweaters om in weg te kruipen, biedt Superdry een breed aanbod herenkleding. De collecties zijn trendy, hebben diepgang, stijl en zijn zeer degelijk door het authentieke Britse kleermakerswerk. Unieke stadse nonchalance met felle, grafische opdrukken, stoere vintage wassingen en bijzondere details maken dit merk tot een musthave. De collecties van Superdry bevatten altijd veel kleur, afgestemd op de laatste fashiontrends. Tel hier de zeer comfortabele en aansluitende pasvorm bij op en je hebt een merk dat garant staat voor succes.

Voor ieder wat wils

De doelgroep van Superdry draagt graag eigenzinnige kleding van een goede kwaliteit. Het merk wordt in vele landen verkocht en heeft trouwe volgers over de hele wereld. Door het onderscheidende vermogen van Superdry heeft het merk een exclusieve aantrekkingskracht en zijn bekende mode liefhebbers als voetballer David Beckham en acteur Zac Efron trouwe fans. De herenkleding online van Superdry is eindeloos te combineren en past perfect bij de stadse man van nu. De kleding van Superdry straalt internationale allure uit en past bij elke persoonlijke smaak. Combineer chic met sportief, waardoor je er op iedere gelegenheid tiptop uitziet.