Hardcore kleding, een eigentijdse kledingstijl

De hardcore zoals die vandaag de dag nog steeds bestaat ontstond in de jaren 1990 en is nog altijd erg populair. Gabbers en hardcore house liefhebbers houden er een compleet eigen kledingstijl op na. 100% Hardcore is een van de shops die zich specialiseert in de verkoop van bomberjacks, trainingsjassen en bijpassende merchandising artikelen.

100% Hardcore dé officiële hardcore shop

Online vind je bij 100% Hardcore altijd de laatste trends en ontwerpen op het gebied van hardcore kleding en accessoires. Trendy dames hardcore kleding als topjes, trainingsjasjes en leuke miniskirts. Het volledige assortiment bestaat uit hoogwaardige kwaliteitsproducten die onderling met elkaar gecombineerd kunnen worden. Je shopt je nieuwe 100% Hardcore outfit eenvoudig bij elkaar met je laptop, tablet of smartphone. Bestellingen worden wereldwijd bezorgd en bedraagt je bestelling meer dan € 50 dan worden er in Nederland geen bezorgkosten in rekening gebracht.

Shoppen voor een hardcore feest

Heb je plannen om dat ene hardcore feest te bezoeken maar weet je niet wat je aan moet trekken. Bij 100% Hardcore vind je altijd de ultieme hardcore kleding van onder meer Frenchcore en Terror. Uiteraard is het mogelijk om te gekke accessoires in de webshop te scoren die perfect samengaan met de hardcore kleding. Van vlaggen en wimpels tot petjes en aanstekers, 100% Hardcore heeft een meer dan uitgebreid assortiment merchandising artikelen die je aandacht zullen trekken. Zo heb je niet alleen de mogelijkheid om voor het hardcore event van het jaar de ultieme kleding eenvoudig online te bestellen je kunt ook voor vrienden die van hardcore houden een te gek petje of een heuptasje scoren.