De perfecte jeans

 

Iedere vrouw heeft een of meerdere goede jeans in de kast nodig. Een jeans kan het hele jaar door gedragen worden maar moet wel goed bij je figuur passen. Daarom geven wij je hier een aantal tips waar je op kan letten bij een jeans die perfect is voor jou figuur!

Zakken

Of je nou weinig of veel billen hebt een broek met zakken die mooi om je lichaam heen vallen is erg belangrijk. Denk hierbij aan niet te kleine zakken of juist te grote zakken. Als je minder billen hebt dat de gemiddelde vrouw kan je altijd nog kiezen voor een push-up broek. Dit geeft je billen toch een kleine lift!

Klein en dun

Ben je klein en heb je smalle heupen? Dan staat een highwaist jeans jou waarschijnlijk fantastisch! Denk ook aan een broek met uitlopende pijpen, dit laat je een stuk langer lijken.

Klein en stevig

Vanwege je figuur is het van belang dat je jeans perfect aansluit en dat hij niet verder komt dan nét over je enkel. Je jeans mag niet te los én niet te strak zitten. Kies voor een jeans van spijkerstof in plaats van stretch.

Lang en dun

Eigenlijk alle spijkerbroeken staan jou wel goed. Maar wil je iets voller en minder lang lijken kun je het beste kiezen voor een boyfriend jeans.

Er zijn zoveel jeans dat het soms moeilijk is om de juiste keuze te maken. Je hebt jeans van licht spijker en donker spijker, maar ook jeans met en zonder gaten. Let bij een jeans gewoon goed op of hij je mooi staat en luister ook naar een oordeel van een vriend of vriendin. Deze bekijken het vanuit een andere manier dus kunnen vaak ook goede oordelen geven. We hopen dat je voldoende tips hebt over de perfecte jeans en lees al onze blogs al je op de hoogte wilt blijven van de laatste tips!